När folk kommer över vill dom ha två saker!

Dagen efter! Exklusive bakfyllan såklart. Men känslan är densamma. Igår var jag Kung, och lät alla bevittna vad som närmast kan beskrivas som en heroisk gärning.
Livet i rampljuset är inte så pjåkigt egentligen. Jag har exempelvis fått en ny Facebook-vän, spons på pils och en bättre självkänsla.
Mina räkningar blir betalda också, tyvärr av mig själv, precis som vanligt. Men betalas gör dom iaf.

Idag hade jag finbesök av Brasse!
Det ringer på dörren när jag sitter och polerar slagträt, och utanför står Brasse med en soffa på axeln. En hörnsoffa kan tilläggas.
Han hade tydligen några över och då tänkte han på mig! Han e bra go den där gubben.
Så nu sitter jag här i min lya med två soffor helt plötsligt och en tredje på väg.
Ni kanske undrar vad jag ska göra av alla dessa möbler, och det ska jag förklara för er.
När folk kommer över vill dom ha två saker!
Det första är Pilsner, och det andra är nånstans att parkera arslet.
Och nu har jag både och!!! Kan det bli bättre?
Nu fattas bara lite tv-spel, folk och en jävla helg. Sen är det komplett.se

Imorgon är förövrigt sista dagen som fri man. Nån frasse vid namn IPRED kommer tydligen och ska ställa till det.
Jag har lokaliserat alternativa lösningar som gör det möjligt att på något vänster skriva alla ettor och nollor på arabiska.
Detta ska tydligen vara svårt att översätta och brukar kallas i folkmun för Krypterat.
För spanarna kommer det att se ut såhär:
أوَّل و  صفر
Ni fattar vart jag vill komma med detta! Dom tror att dom är så jävla hajj på datorer och allt vad det innebär, men får panik när det ser ut som ovan. Hur svårt är det?
www.google.se
swedish - arabic lexikon
ord för ord
ettor
och
nollor

Amatörer!

Ladda nu ner en jävla massa skräp, helst arabiskt skräp, och lev livet. Var lite busiga!

Puss

/Sir Frasse

Hur långt är ett snöre btw?

Jag var så jävla nervös där jag satt på firman. Inte nog med att jag satsat hela mitt sparande på svart, jag hade även uppdraget att tänka på. Naglar strimlades i ultrarapid och blåmärken uppenbarade sig på låren efter allt trummande.
När fan är det dags? Hörde jag mig säga alldeles innan larmet gick.
SHIT! NICE!
Jag sladdade bort längs korridorerna ner till vapenförrådet.
Eftersom jag var själv idag så sparades det inte på utrustning.

Kapsyl
Tesked
Tom polly-påse
Fjärrkontroll
McDonalds-mugg
Pils
Skruvstäd
Puffror av div kaliber
CHECK!

Jag slängde ner ett snöre för säkerhets skull. Hur långt är ett snöre btw?
När packningen var klar begav jag mig till sparkcykeln. Då det var ett enmansjobb kändes bilen överflödig.
I turbofart blåste jag genom kvarterer och bankhuset växte sig större och större ju närmre jag kom.
Ungefär här kom jag på att jag inte hade någon plan. Vafan?!
Jag måste ta en sekund och fundera ut nåt bra! sa jag samtidigt som jag stampade på bromsen.
Men inget hände. JUSSTE jävlar! Brasse och jag kopplade ur bromsarna för några dagar sen när vi sladdade runt på kontoret. SHIT!
Med huvudet före flög jag in genom dom låsta glasdörrarna till banken. När jag seglade i luften påväg fram genom lobbyn halsade jag en pilsner och drog därefter fram en tesked. Då lobbyn var ganska lång, och jag fortfarande var luftburen passade jag på att sänka ytterligare en pilsner.
Efter en trekvart fjorton dar landade jag säkert på golvet mitt i banken. Slet fram skeden, tryckte upp mig mot väggen och lyssnade. När jag konstaterat att det var knäpptyst tog jag skeden och använde den som spegel för att kika runt hörnet ner mot valvet. Det lät som en riktigt bra idé, och jag var väldigt imponerad av mig själv vid det här laget. Men det som funkar i teorin, fungerar inte alltid i praktiken. Skeden var inte diskad! Jag såg inte ett jävla någe.
Hjärnan jobbade på högvarv för att försöka hitta en alternativ plan.
Jag ställde McDonaldsmuggen uppochner på golvet. På den placerade jag skruvstädet och tvingade fast kapsylen i denna. Med hjälp av muggen kunde jag rotera hela konstruktionen och på så vis hitta rätt vinkel. Tyvärr hade kapsylen nåt plastskit på insidan så sikten var noll.
Efter ett tag lessnade jag och stoppade fram huvudet istället. Nu kunde jag se tre beväpnade rånare stå utanför valvet. Innanför kunde jag höra röster från åtminstone tre till.
För att säkra ingången tog jag fram fjärrkontrollen och la den i den tomma polly-påsen.
Med en riktig rökare kastade jag iväg hela ekipaget mot rånarna och träffade en av dom i bröstet. Det jag inte räknat med var att dom förmodligen hade västar på sig, för han rubbades inte för fem öre.
Shit! Nu hade jag blivit avslöjad. Rånarna började skjuta mot mig och jag tvingades söka skydd bakom hörnet.
Typ här kom jag på att jag faktistk hade tagit med mig en puffra, så den flög fram fort som bara den och elden besvarades. (Jag skjuter förövrigt med ögonen stängda, då risken att få krut i ögonen är en på triljonen, och den risken tar jag bara inte).
Några magasin senare låg alla tre på marken, och jag satte fart mot valvet.
Frasse goes stealth!
Jag smög upp brevid dörren till valvet och tog fram ett sex-pack pils. Därefter började jag skaka dom små burkarna något fruktansvärt. Ett par minuter senare kastade jag in dom, en efter en, tills alla låg strategiskt placerade inne i valvet.
Nu kunde jag höra på rånarna att dom blivit väldigt stressade. Nu hade jag min chans. Jag måste ta den!
Jag kastade mig i sidleds över ingången samtidigt som jag med min otroliga precision sköt hål på alla sex burkar inne i valvet. Detta orsakade ett jävla pådrag. Rånarna fick öl precis överallt, i ögonen, öronen och framförallt, munnen.
Då jag fått dom ur balans sprang jag in, tog upp en pils, smakade lite, sen handfängslade jag alla tre. Därefter gick jag och drack ur dom resterande fem burkarna. Synd på ölen, men jag fick uppdraget utfört, och det är väl det som räknas?

Väl ute i det fria hyllades jag som en riktig hjälte. Människor applåderade, fotografer körde japanstuket, barn grät. Vänta! Grät barnen? Ja tyvärr...
Jag hade varit så uppspelt under hela dagen att jag glömt ta på mig både kalsonger och byxor. Allt som täckte min kropp var en skjorta och en splips.
Jag var ju självklart tvungen att be om ursäkt för detta, och när det var gjort, ja då var allt som vanligt igen.

Slutet gott, allting gott!

På återseende!

/Sir Frasse!

Burgarna ruttna med en eftersmak av neger.

Fan vad slarvig jag har blivit på sistone. Glömmer att blogga var och varannan dag numera. Det som händer när jag "glömmer" bloggen är att jag får dubbelt så mycket att skriva om när jag väl sätter mig. Och vad jag fått lära mig av er läsare är att ni inte gillar dom långa och informativa innehållen. Därför blir det rätt jobbigt när det väl händer.

Igår var det tänkt att hänga med Brasse, men jag fick inte tag på karln och han hörde inte av sig så jag blev hemma.. till en början... Kovack, skräddaren mellan bröden, som han även kallas, messade.
Kovack - Film?
Frasse - Nae..
Kovack - Pils?
Frasse - Lätt.
Snäll som han är erbjöd han sig att vara nykter, så han både kunde hämta och skjutsa hem mig. NICE!
Hemma hos Kovack korkade jag upp samtidigt som jag förberedde inför film. Under tiden satt han och tränade självförsvar med sin papegojja. Tydligen är det en grå superpapegojja ingen hört talas om än. Ragna heter den btw..

Ni ser vad jag svävar bort från ämnet så fort jag får chansen. Hittills en jävla massa rader innehållande skitsnack för er grymt intresserade läsare. Sorry...

Idag har jag iaf varit på utbildning med litet u. Hade jag börjat med ordet utbildning så hade det stavats med stort U.
Men det var inte det jag fick lära mig idag. Då jag har lite svårt att skilja mig från vanliga människor, ni vet med hjälterollen och allt, behövde jag lite inspiration. Jag fick ett tips från min arbetsgivare om en föreläsning på SF i Heron City. För att smälta in lite bättre bjöd jag med Kovack som sidekick.
Karln som skulle hålla i utbildningen hette Kenny Starfighter. En galaxhjälte från en annan planet, med hairminator och glass i högsta hugg tvärägde under presentationen av Kenny Begins.
Sudda sudda sudda sudda sudda sudda.......
Hopp...

Radbyte..
Hopp..

Puh, ni ska orka läsa hela inlägget också, tänk på det.
När jag kommit hem drog jag till McDonalds i rissne och köpte på mig föda. Väl hemma bunkrade jag upp med film och hela paketet. Maten smaka SKIT! Vilka jävla amatörer det är som jobbar där. Blir så jävla less när maten smakar röv, och man är för långt ifrån för att gå och klaga. Jag vill förbereda er på ord som kanske inte passar in här, så tillhör du min familj eller har barn brevid dig BLUNDA! Bröden var kolsvarta, hälften av ingridienserna saknades och burgarna ruttna med en eftersmak av neger.
Det är sista gången jag handlar där! Idioter. 100 spänn i sjön och en jävligt hungrig mage senare proppade jag i mig en påse polly och här sitter jag nu, deprimerad, lack, trött och jävligt irriterad.
Utöver det här så undrar jag fan hur Brasse mår. Är det någon som varit i kontakt med karln kan ni väl skriva en liten rad så jag vet att han lever. eller njurar.. eller vad som..

Imorgon är det en ny dag, med ett bankrån inplanerat. Som det ser ut nu är jag grymt otaggad, men jag måste göra det som krävs av mig oavsett vilket tillstånd jag befinner mig i,
Håll tummarna så ska det nog gå bra.

basta la kista!

/Sir Frasse


Fredag med en smak av snöstorm.

Då var det äntligen fredag. Dagen jag längtar till mest, om man ställer den mot måndag och onsdag. På Fredagar kan vad som helst hända. Det fick vi bevisat idag. Jag var hos min mor i upplands väsby, (Brasses hemmaplan), och åt middag samt styrde till en klippning. När det var dags att bege sig hemåt hade jag lite svårt att hitta bilen. På bara någon timme hade det kommit en jävla massa snö!!!! Vafan är det här? När ska man få plocka fram kärran för säsongen? Eller när ska man få göra sina spontant inplanerade (?) roadtrips? Och när fan får man dra på sig byxor modell kort?!

Jag, Ice road Frasse, älskar snö och halka. Under vissa förutsättningar såklart. För det första måste det finnas en rolig bil nära till hands. Annars räcker snöskoter ett tag. En lång jävla backe med en planka under fötterna hade funkar jävligt bra om jag ska vara ärlig. Nu är det tyvärr så att jag saknar alla dessa faktorer som får mig att trivas i detta klimat.
Nu blir jag bara jävligt deppig.

Igår hände något som sällan inträffar i frasses liv. Jag ägde!
Karro och Brasse behövde backup på den här prylen jag tjatat om tidigare, nämnligen CS. Jag är fortfarande lite osäker på förlängningen så vi håller oss till två bokstäver.
Vi körde nån sandbana modell 2, och jag var ovanligt taggad.
För att göra en kort historia lång så började det med enkla köp (fiktiva köp kan tilläggas) av diverse vapen och ammunition. Tätt därefter inleddes en så kallad rush mot en lång gata ungdomarna kallar long.
Det var här allt började. Huvud efter huvud sprängdes bort med välplacerade skott från mynningen på mitt extremt coola vapen. Jag rörde mig runt banan likt en stealthfrasse och motståndarna hade inte en chans att eliminera mig. Jag dök upp där dom minst anade det och retades lite genom att skjuta av dom ben och armar. När jag tröttnat gick jag fram och klämde fast en granat i käften på dom stackars liven.
Det hela slutade med en total seger för Frasses lag, vilket ledde till rekordsnabba utloggningar från såväl Brasse som Karro. Brasse kunde jag prata med direkt efter matchen, men med Karro dröjde det ända tills för en timme sedan.
Men vad kan jag säga? Det är väl inte meningen att gå ut och göra något halvhjärtat?
I min värld går man in för prylar till 110% och ökar succesivt ju längre tiden går.
Ska jag göra karriär inom spelvärlden? Nej! Jag har ett riktigt jobb att skjuta sköta och har inte tid för lekar.


Är ni lika nervösa som jag inför måndagens uppdrag?
Jag är inte helt hundra på att det kommer passera smärtfritt. Anledningen till min osäkerhet är Brasses frånvaro den sista tiden. Pga godtagbara skäl har han fått tjänstledigt ett tag, men verksamheten kan inte stanna upp bara för det.
Det får bli som det blir. Jag sliter som ett djur samtidigt som ni sitter hemma och tar oss för givet. Helt rätt!


Jag vill passa på att tipsa er om en film som jag tycker verkar riktigt ball.
Echelon Conspiracy heter den och vad den handlar om tänker jag inte gå in på här. En man/kvinna vid namn Underground? klagade tidigare idag på våra inlägg. Tydligen är dom för långa. Då jag vet att ni inte delar dennes åsikt ignorerar jag det helt enkelt, (samtidigt som jag får grymt dåligt samvete).

En annan rolig pryl jag scoutade på en hemsida specialiserad på distribution av media är följande:
Inga From Sweden-My Name Is Inga-CDS-2007-SOFT
Genre: Värdelös musik från någon avdankad porrskådis

Hemsidan med dess miljoner nerladdningsvänliga filer har i mina ögon alltid varit seriös vad gäller genre val.
Den här var dock lite annorlunda.


Med det vill jag önska er en trevlig Fredag, och på återseende=)

puss och smek

Reklam är en del av kretsloppet.

Annons!
 
http://noterbart.blogg.se
Noterbart är en blogg grundad av Sara. Bloggen behandlar ämnen så som vardagliga rutiner, vänskap och skavsår.
Noterbart, med dess oändligt antal besökare, är på väg att bli sveriges snabbast förmultnande växande blogg..(det finns ej statistik till grund för detta uttalande).
Vill ni vara med i dom coola gängen gå då in på den här bloggen och kommentera lite.
Mycket nöje=)

Teflonminne möter Telefonminne.

Jag hade fan glömt bort att vi hade en blogg. Kom på det nu när det var dags att gå och lägga sig.
Eftersom Brasse är lite frånvarande måste jag ta mitt ansvar som professionell bloggare. Stavas?

Först och främst vill jag tacka våra trogna läsare. Den 25:e hade vi hela 15 unika besökare. Det är en stor ökning jämfört med dom 4 som tittade in dagen innan.

Den här dagen har väl varit rätt lugnt den med. Tog ledigt från jobbet för att fila tånaglarna. Glömde bort detta helt.
Helgen är i planeringsstadiet och vad som ska göras återstår att se.
Imorgon (fredag) blir det nog lite film och förhoppningsvis en och annan pils. Lördagen tillägnas lägenheten. Tänkte försöka styra upp allt skit ordentligt den här gången. Till detta hade jag tänkt konsumera pils. Brasse ville eventuellt hänga på lördag också. Eller sa han gänga? Nåja, det blir vad det blir.
Innan jag glömmer det vill jag bara berätta att jag fick ett samtal från en stor bank i centrala stockholm. Det var en dam som ringde och ville förvarna mig och Brasse om ett rån som kommer äga rum på måndag. Då hon hört att vi har haft mycket att göra(?) tänkte hon vara snäll och ringa i förväg. Hjältar som vi är ställer vi mer än gärna upp.
Fram tills dess är schemat tomt.

Jag satt och läste lite bloggar idag för att få lite inspiration till den här bloggen. Dom flesta hade en jävla massa bilder, vilket det är brist på här. Många snackar mode, uteliv och allmänt tråkiga saker om deras vardag. Det verkar som om hjaltar.blogg.se är en unik blogg. Vi är nog dom enda som skriver en jävla massa skit om precis ingenting.
Ingenting översatt till arabiska blir لا شيء . Jag menar där har vi ju ett bevis på att det blir nånting.
Men en sak som skulle kunna piffa till sidan en aning är just bilder. Därför vänder jag mig till Er läsare, för varken Brasse eller jag har en aning om hur fan man gör. Så finns det någon vänlig själ där ute med tid över, langa gärna en beskrivning som kommentar eller nåt.
Sen så verkar det genomgående temat i dom flesta bloggarna vara gnäll, gnäll och åter smäll.
Enligt mitt tycke är det på tok för lite gnäll i den här bloggen, så nu jävlar bär det av.

TELEFONMINNE!
Jag är så jävla less på alla skittelefoner som är helt jävla värdelösa. Jag fick nya arbetsbyxor idag, och telefonjäveln passar nu inte i "mobilfickan". Hur svårt kan det vara att göra one-size-fits-all telefoner? Nu får jag ha lurjäveln i fickan, där den självklart måste trängas bland andra prylar som navelludd, (fråga mig inte), tennisracket och ojämnt antal gruskorn. Riktigt irriterande måste jag säga. Om ni trodde jag var klar där så trodde ni heeeelt fel. Som flitlig sms:are skickar jag ett antal sms per dag. Resultatet av detta blir ju då att jag får en jävla massa tillbaka. Jättekul till en början, men när det ploppar upp en ruta där det står "smsminnet över 95% fullt" ett par gånger per dag blir man lagom lack.
Viktiga sms innehållande kontonr, suspekta telefonnr från lyktstolpar, en jävla massa skitsnack och en och annan svordom tvingas då till utrotning. Sen när man vill använda informationen man trodde fanns på telefonen, ja då finns det inte ett skit kvar.
Med detta sagt återgår jag till papper och penna. Bojkotta telefonerna!!!... och skicka dom till spelmanshöjden 13 sundbyberg. Märk paketet med Frasse. (Minneskort går också bra) BOJKOTTA MINNESKORTEN!!!

Sådär. Då var det sagt. Känner mig redan lättad faktiskt. Tror jag kommer göra om här framöver.

Då det här är en interaktiv blogg, där läsarna kan vara med och påverka innehållet vill jag uppmana alla som läser att skriva en kommentar. Kommentarerna kommer vid tillfälle att bearbetas och omvandlas till datainformation för att sedan publiceras på den här sidan. Coolt va? Testa så får ni se.


Vad sägs om iskörning med en 911 på strax under 400 kusar? Jag ska försöka styra en resa upp till åre där man får köra just en sån. Prislappen är rätt hög, men väl värt det. 4.000 landar det på skulle jag tro. Per person alltså. Eller vänta.. Inte Per Persson, utan per person. eller.. ÄH!
Är det någon som är sugen så hör av er.

Puss och God natt!!

/Sir Frasse

Även fula brudar har klackskor....

Ordning och reda? Två nya ord som jag fått upp ögonen för idag. Satte mig när jag kom hem från jobbet med ett lexikon och slog upp ordens betydelse. Kort och gott betyder det just ordning och reda.
Vad jag nu ska göra med dessa ord som roffat åt sig dom kvarvarande platserna i hjärnan vet jag fan inte.
Såhär i efterhand känner jag mig lurad. Varför ska man alltid lyssna på allt skitsnack?! Hade jag bara rullat tummarna så kanske 2 andra ord hade parkerat, som lev livet eller... ha kul?
Skit samma. Nu finns dom där iaf, och istället för att deppa så tänkte jag försöka passa in dom i min vardag. Lättare sagt än gjort.
Stegar in i lägenheten, tar av mig skorna och dyker ner i havet av bråte. På ett enda andetag simmar jag hela vägen till vardagsrummet och parkerar sittdynan i soffan. Typ här fick jag en minneslucka.
Drog väl igång CS och tittade runt lite. Lessnade ganska fort. Betalade räkningar.. Lessnade ganska fort. Det var väl bara att sätta igång på momangen! Min plan var följande:

Skruva ihop skrivbordet som ligger i delar utspritt i hallen.
Koppla ur burken och placera denna på det färdigmonterade skrivbordet.
Dra om 3 km kabel.
Plug and play!!!

Än så länge har jag kommit till punkt 2. Jag kom fram till att resterande punkter kan vänta.
Vem fan orkar dra om massa kablar en vardag såhär sent? Spika fast längs med lister och skit. Glöm det!
Plug and play? När jag drog igång datorn igen så bestämde jag mig för att koppla in tvn till den på samma gång. Med detta tillkom ett gäng propplems. Prylar skulle installeras, saker konfigureras och apparater testas. Efter mycket om och men blev jag klar med skiten. Och nu är jag för trött för att använda den. P-alla?
Har dragit ner en jävla massa dokumentärer. Folk på jobbet har klagat över min bristande kompetens inom i princip alla områden. Vi hade en diskussion ang kol, som för mig är något riktigt svart som finns i hål vissa valt att kalla gruvor. Hål som hål!!
Efter en rejäl utsällning fick jag veta att det var en grönsak. En svart grönsak? Som finns i hål? Som vissa kallar gruvor?
Äh. Syftet med dom här dokumentärerna är alltså att bättra på min kunskap en aning.  

Ice road truckers
Lost world Atlantis
Lost world Hitlers hidden city
Lost world Secret cities of the A-bomb
Rektorn vid sängkanten 12
Tjernobyl

Lite gott och blandat. När jag fått ner alla kände jag mig genast mycket smartare så då raderade jag allihopa.
Nu är jag redo för en ny arbetsdag. Tänk er vad jag ska spöa skiten ur kollegorna med min nya intensivutbildning.

I övrigt har det varit ganska lugnt. Brasse träffade jag inte idag. Vet inte var han håller hus faktiskt. Inga samtal kom in, så jag har inrett hela kontoret med Post-It lappar. Gult och prydligt säger man va? Eller var gult fult? Kommer inte ihåg.


Jusste.. Nånstans i det här inlägget lagade jag mat också! Köttbullar med pulvermos! Det satt fint. Tror jag ska laga mat imorgon igen. Eftersom det är löning idag så kanske man slår till på nåt gott, dvs bli bortbjuden.

Nä nu har kameramannen dragit. Klockan är alldeles för mycket för Frasse. Man kan inte anstränga sig för mycket på fritiden.

Jag skulle vilja avsluta med ett ordspråk jag fick lära mig idag.

Anonym - .... även fula brudar har klackskor...

Puss

/Sir Frasse


En mjälte kommer och mjälter dig, var god röj!

Usch fy och blä.
Jag vill börja med att be om ursäkt för utebliven text igår. Jag hade så mycket strul med barn som skulle hämtas på dagis samt offerter som skulle skickas att tiden inte räckte till.

Den 24:e mars har varit hittills varit skitbra. Hade frukost hemma för första gången på länge, så morgonen inleddes fint.
Stod i duschen ett bra tag och grubblade på allt och ingenting, drog över lite på tiden och fick stå på gasen (som vanligt) till jobbet.
Idag ville jag prova på det som min uppdragsgivare alltid gör, nämnligen gliida in på firman. Sagt och gjort. Plockade upp blåtanden, låtsades prata med någon viktig person, gick i slowmotion fram till disken och körde barhäng. Maggan tittade upp, inspekterade mig en stund och frågade sedan;
- Fick du äntligen ligga igår?

Vafan?!

På kontoret satt Brasse och satte ihop gem till ett jättelångt lasso. På utvecklingssamtalen han har varje tisdag har dom sagt att han måste bli lite mer kreativ och komma på nya hjälpmedel som kan underlätta vårat arbete.
Vad han ska använda lassot till har jag då ingen aning. Hållbarheten är väl att jämföra med ett mjölkpaket?

Det hann knappt gå en timme innan första (och enda) samtalet kom in.
Operatör - En chaufför har problem med en twilfit-butik i stockholm. Det är tydligen nåt tjaffs med personalen. Need Backup!!!!
Frasse - Vi fixar!!

Brasse sprang till vapenförrådet och kastade ner både det ena och det andra i våra handväskor.
Handgranater, Check!
Tops. Check!
Puffor, Check!
Pils, Check!
Örfil, Check!
Sedan bar det iväg till bilen...

När vi anlände till platsen satte jag upp avspärrning medans Brasse knäppte första pilsnern.
Pressen försökte ta sig förbi och belönades med nackskott. Att dom aldrig lär sig....
När vi kände att läget var under kontroll gick vi med pyttesmå steg mot entren. Inne i butiken stod chauffören och grät. Butiksbiträdet skällde och visade ingen nåd.
This looks like a job for..... Frasse och Brasse!!!
Vi släckte ner strömmen till byggnaden, sprängde bort skjutdörrarna och langade in rökgranater.
Vid det här laget hade butiksbiträdet blivit tyst, så vi satte på nightvision för att inte bli överraskade av eventuella skalbaggar inne i butiken. När vi klev in kunde vi se dom vid kassan så med hjälp av stealthmode och ett påverkat tillstånd gled vi upp brevid offret och gärningsmannen.
Brasse - BU!!!
Ingen reaktion. Vi tog av oss glasögonen och signalerade för belysning. När den gått igång stod nu chauffören och rökte på medans butiksbiträdet sågade i fimp.
Jag tog kommando och förklarade för butiksbiträdet att jorden nu blivit rund och att hennes åsikter lägger vi i en speciell liten osynlig låda för vidare bearbetning. Tätt därefter kom en våg av hat och ilska för att försäkra mig om att informationen nått fram.
Mission completed....
Team Fall back!!

Efter en intensiv arbetsdag förtjänade jag lite ledigt så jag drog till närmaste supermarket och växlade mynt för mitt resterande saldo. 48:-

Som tur är e det löning imorgon. Ny pils ska införskaffas samt en del andra prylar av mindre värde så som mat och dyl.

Om ni mot all förmodan missat det, så vill jag passa på att informera er om "nya länkar" vi lagt in idag.
noterbart.blogg.se samt kreftans.blogg.se.
Behöver väl inte säga så mycket mer än att vi får pengar för det.
Sen får ni fan se till att sprida hjaltar.blogg.se vidare bland vänner och bekanta. På sista tiden har det dalat ner i antal besökare, och det är inte för att inläggen är så ruskigt dåliga, utan det är för uteblivna kommentarer. SÅ KOMMENTERA GÄRNA=)
puss på armväcket!

/Sir Frasse

..och Jag som trodde formsvacka var ett tillstånd, inte en PärIdiot

Nog fan hamnade jag här trots fullsmetat schema. Börjar bli så jävla less på det ständiga tjatet!!!
-Frasse har du bloggat idag som du lovade?
-ja, fast nae...
När ska jag ha tid med annat? När ska jag ha tid att vara hjälte? När fan ska jag ha tid att vaxa rövh...

Som hjälte jobbar man ständigt. Oavsett om du spelar fickpingis med en tvättbjörn eller täljer smörknivar på mount everest så måste du alltid vara beredd. Samtal från personer i nöd kan komma när som helst och helt utan förvarning.

Idag satt jag och fördjupade mig i den så kallade cybervärlden. På order från högre ort har blivit tvungen att lära mig kommunicera med ungdomar, och vad vore en mer lämplig plats än internet?
Jag hittade ett spel som förkortas CS. Förlängningen borde bli nåt i stil med seäss? eller seagäss? Hur som helst verkade det vara den perfekta platsen för mig att komma i kontakt med dom små liven.
Efter att ha loggat in på CS öppnades en värld av grymt konstiga meningar följt av jävligt många förkortningar.
Bravo - Du Frasse igar var jag och gav en kille rejalt med irlspo. han hotade med att hamta sina oldrickande storebroder och tillsammans skulle dom doda mig. LOL ffs 1337 pryl asd rly.

Jag fattade inte ett skit. Bravo verkade jättetrevlig men min uppfattning om dom här busen är att dom saknar utbildning.
Som svensk måste man väl förfan kunna stava?! Jag kallade till möte på firman för att se om det var någon som kunde reda ut den här sörjan. PrylBosse styrde upp det förvånadsvärt snabbt.

-Du Frasse igår var jag och gav en kille rejält med irl?spö. han hotade med att hämta sina öldrickande storebröder och tillsammans skulle dom döda mig. LOL? ffs? 1337? pryl asd? rly?.
(Förkortningarna lyckades vi inte styra)

Man kan väl dra den slutsatsen att ungarna har så jävla kasst med deg att dom köper tangentbord som saknar åäö.
Tragiskt!!! Har därför startat en fond för dom här glinen så inga missförstånd uppstår framöver.
(pengar skickar ni till spelmanshöjden 13, Sir Frasse, och slicka helst inte på frimärket)

Jag lyckades inte så bra på det här CS. Det hela gick ut på att döda varandra med hjälp av musen, och där var dom några steg före.
Det var flera som klagade på hur jag rörde mig och kallade mig n0ob. N0ob kan ni vara själva!
Nån jävel undrade om jag hade en formsvacka.
FORMSVÄCKA HETER DET VÄL ÄNDÅ!!!! KÖP ETT NYTT TANGENTBORD JÄVLA UNGE!!!
Strax därefter dök det upp en ruta med texten: You have been banned! Check your console.

Que?



Den senaste veckan har varit ganska tung för firman. Mestadels beror det på mig. Kanske är det som dom säger.
Sir Frasse har en formsväcka. Men efter regn kommer väl alltid sol? Och efter dagens väder kan vi konstatera att efter sol kommer snö.... Vad är syftet med det här vita pudret som så irriterat kommer precis när man ser sommarn vid horisonten. Är det någon som jävlas med oss? Om det inte kommer in mer jobb snart så ska jag fanimig köpa mig en lövblås så vi blir av med skiten.
Vi tar gärna emot praktikanter förrästen. Eller nae.. eller jo. Snacka med maggan så löser hon något.

Börjar sakna Brasse lite. Han har känts ganska frånvarande på sistone. Det är som om hans hjärna flyter runt i ett hav av whiskey eller nåt. Varje gång jag närmar mig honom så stelnar han till som om han tänker för fulla muggar. Han säger dock aldrig något. Sist väckte han mig med en puck. Ont som fan gjorde det. Jag fick aldrig någon förklaring.

Vi kanske har glidit ifrån varandra helt enkelt. Kanske är det så att jag tar den här hjälteprylen på för stort allvar?

Nä, nu ska jag fan upp i rymden å se om jag kan få stånd.
Ha det bra, kör inte nykter och för bövelen.. förneka allt!!!!

/Sir Frasse

Ny titel är alrig fel...

Jag kom runt hörnet. Kände redan nu att de luktade skit lång väg. Tänker för mig själv, skulle inte Frasse skrubba den skitiga damen i receptionen? Jag går in genom dörren. Det luktar mer skit nu fyfan. Ser att damen från receptionen går fram emot mig. När vi närmar oss varandra säger hon God morgon. Jag ger henne en rak höger och hon faller som en sten. Jag går in i hissen trycker på 9e våningen. När jag kommer in på kontoret sitter Frasse och skjuter snor samtidigt som han säger "in ut rulla skjut". Jag kollar lite konstigt på honom och går till min arbetsplats. Jag sätter mig i stolen, lägger upp benen på bordet och lutar mig bakåt för att betrakta solen som skiner genom mina fönster. Jag frågar Frasse vad han tror att de är för väder på andra sidan byggnaden. Frasse säger att de är snöstorm. Jag ber han att gå och kolla. Då svarar Frasse lite snabbt, Bara för att du sa så kommer de ju vara sol på den här sidan nu. Jaha du har nog rätt svarar jag. Jag läser lite post, jag har bara fått massa skit som vanligt. En unge som undrar vad han ska få i julklapp. Jag skriver till honom att tomten inte finns och att du borde hålla dig jävligt passiv innan satan kommer och äter upp dig. Efter en extremt tråkig förmiddag bestämmer vi oss för att gå och äta lunch. När vi kommer fram beställer Frasse det gamla vanliga pasta carbonara. Själv tar jag bara en stor stark. Vi snackar lite om väder och vind, vatten och sol, hur träd pallar stå kvar på samma plats år efter år och hur Frasse ska kunna lära sig gå på vatten. Åtta öl senare beger vi oss tillbaka till kontoret. När vi kommer fram i receptionen så ligger den skitna damen kvar på golvet. Jag kliver över henne men Frasse får för sig att sparka henne mellan benen. Jag frågar varför han sparka en tjej mellan benen? Frasse svarar: Tänk om hon hade varit en kille då hade hon haft pung och fått jävligt ont. Jag kollar lite konstigt på Frasse igen och går in i hissen. När vi kommer upp så står larmet och går. Det är någon snubbe som håller på att brinna inne. Frasse och jag kollar på varandra. Frasse säger, Du vet vad du ska göra Brasse! sen går han och lägger sig på soffan. Själv vet jag precis vad jag ska göra och de är inte ett skit. Är man dum nog att starta en eld får man väll släcka den, kan man inte släcka den får man ju lämna huset. Jag sätter mig vid burken och kollar igenom några brev. Frasse som nu somnat snarkar högt å ljuvligt. Jag läser några brev och det står bara massa skit. Jag går och kastar lite pil men det går åt helvete. Jag sätter mig ner i stolen igen och kastar iväg pilarna mot Frasse som ligger och sover i soffan. Satan i gatan jag missa alla tre. Jag viker ett pappersflygplan och kastar de kommer rakt i ögat på Frasse men han vaknar ändå inte. Jag går och hämtar en hink med ett tjugotal hockeypuckar i. Jag tar upp en kastar runt den i luften lite innan jag bestämmer mig för att kasta iväg den mot Frasse. Den träffa rakt i huvudet. Frasse vaknar med ett ryck och fråga vafan jag gjorde så för. Jag sa att jag hade tråkigt och att jag ville gå till Driving ranchen och slå några hinkar. Frasse tycker det lät som en underbart bra id´e så vi begav oss. Efter vi slagit en hink så börja de bli tråkigt som tur är att precis då kommer den där lilla bilen som plockar upp golfbollar ut på ranchen. Frasse jag går och fixar två hinkar till och träffar varenda boll på bilen. Han i bilen åker av ranchen och kommer fram till oss och säger. Snälla grabbar skjut inte på bilen det smäller som bara fan när man sitter i den och kör, det är inte roligt. Jag ber om ursäkt och säger att de inte ska hända igen samtidigt gör Frasse en konstig grimas. Gubben i bilen åker ut på ranchen igen. Frasse och jag kollar på varandra, peggar upp och skjuter båda bollarna träffade rakt på bakrutan det small till som bara satan. Vi börjar garva och pekar emot gubben som nu skriker något " JÄVLA UNGJÄVLAR JAG SKA FAN DÖDA ER". Jag som bara skrattar åt det ger honom fingret. Men inte Frasse inte han lackar. Han går emot baggen och kastar i sin driver och tar upp en bazooka och går och ställer sig bredvid mig igen. WROOOOOOOM BOOOOOOOOOOOOOOOOF lät de när Frasse tryckte av och den lilla bilen sprängdes i tusen bitar. Jag sa te Frasse att vi kanske skulle ta och dra nu. Frasse tycker det lär som en utmärkt idé. Vi hoppar upp på vår tandem cykel och börjar röra oss hemåt. På vägen så träffar vi på en man som åker rullskridskor vi cyklar jämsides med honom och Frasse ger ett par uppmuntrande ord. Vi kommer till en lång uppförsbacke och Frasse sträcker ut armen och säger ta tag så hjälper vi dig uppför backen. Mannen tackar för hjälper och är väldigt trevlig. På andra sidan uppförsbacken kommer det en nedförsbacke. Jag frågar mannen varför han inte har hjälm på sig? Man kan ju trots allt slå sig om man ramlar. Mannen svarar att han är för bra för att ramla så därför behöver han ingen hjälm. Frasse skrattar åt mannens skämt men det gjorde fan inte jag. Vi cyklar jämsides med mannen halva backen tills den branta delen kommer. Frasse som säger hej då börjar trampa på. Själv börjar jag bromsa lite lätt. Mannen på rullskridskor har nu fått upp en jävla fart och åker förbi oss. Jag börjar trampa på nu är vi ifatt jag tar fram drivern och precis när vi åker förbi mannen kastar jag den framför honom så det tar tvärstop och mannen stupar framåt i en jävla fart. Frasse vänder sig om och kollar vad som hände medans jag skriker NICE FACEPLANT synd att du inte hade hjälm. Frasse bara skrattar. Sista biten vill Frasse trix cykla till kontoret. Frasse som sitter längst fram på cykeln vill cykla på bakhjulet och jag som sitter längst bak vill cyklar på framhjulet fråga mig inte hur vi lyckades men till kontoret kom vi. Väl framme på kontoret hade jag fått ett nytt brev. Jag läste det för Frasse.

Kära Frasse och Brasse.

Nu är det så att jag har blivit förtjust i en man och jag har gjort allt i min makt att få hans uppmärksamhet men det är omöjligt och därför undrar jag om ni kan hjälpa mig?

Mvh Drottningen av England.

Frasse och jag kollar på varandra och säger 1337 ( Lätt )

Tio minuter senare är vi i England.

Vi blir inbjudna på slottet och drottningen förklarar vem mannen är och hur vi ska få tag på honom. Hon berättar att han just nu finns i en park bara två minuter bort. Vi pallade inte lyssna på henne längre så vi drog utan att säga hej. Väl framme i parken sitter mannen på en bänk och matar ett par duvor. Frasse går fram till mannen och säger Hallå där. Mannen bryr sig inte och fortsätter att mata duvorna. Nu skriver Frasse HALLLLLLLLLLLLLÅ. Mannen bryr sig fortfarande inte utan han bara sitter och kollar på dem där jävla duvorna. NU får jag en härlig snilleblixt igen jag springer fram och sparka till duvan så den flyger tio meter upp i luften och störtar rakt ner i marken. Jag kollar lite på duvan och frågar sen Frasse. Duvor är konstiga fåglar som inte ens kan flyga. Frasse håller med till hundra procent. Nu vaknar mannen till liv och frågar vad vi vill honom. Frasse svarar att det är en dam som är förtjust i honom och att hon vill gärna bjuda på te. Mannen accepterar och följer med till slottet. Nu är allt serverat men det är lite dålig stämning. Det är rätt tyst och blygt. Frasse drar av värsta brakaren. Jag drottningen och mannen kollar på Frasse. Frasse säger nu när jag dragit av en brakare kan ju ingen annan göra bort sig mer. Alla höll med och snacket va i full gång. Vi prata om allt möjligt Frasse undrade om man kunde få stånd i rymden? Ingen av oss hade svar på det. Helt plötsligt ställde sig Frasse upp och börja dansa. Jag började Beatboxa. Frasse körde alla möjliga moves otroligt snygga. Drottningen och mannen hängde på dem shake loss som bara fan. Själv beatboxa jag vidare.

Tre veckor senare fick jag och Frasse en inbjudan till Drottningens bröllop. När vi kom fram så ville drottningen dubba oss för vår otroliga hjälp med att hitta hennes älskade. Från och med den dagen är vi kallade Sir Frasse och Sir Brasse.


En pilsner i strupen är bättre än en pilsk struts.....

Det där gick väl inte allt för bra. God kväll!

Nu sitter man här för andra dagen i ordningen och funderar på något vettigt att skriva. Mitt självförtroende har sjunkigt nåt grymt dom senaste timmarna. Jag, Frasse, ska i allmänhetens ögon betraktas som en sann hjälte men har på grund av runda fötter gjort bort mig totalt.
Är just nu på besök hos min kusin och dagens ämne är som ni kanske förstår just pilsner.
Pilsner kombinerat med hemmagjorda hamburgare borgar väl för en lyckad kväll?
I början kändes det grymt. Fick ett samtal strax efter 4.

Kusin - Tänkte inte stressa dig eller nåt. Ville bara berätta att jag står i solskenet med en mariestad och kör en fredagsnjut.

Efter att ha förklarat för karln vilka regler vi män har gentemot varandra smällde jag igen luren och begav mig hemåt. På med ny dräkt, turkdusch, gamla strumpor och naturligt hårwax. Suveränt!!!

När första pilsnern rann ner var fredagen påbörjad. Och bättre skulle det bli!
Vi stekte burgare samtidigt som vi diskuterade huruvida fred på jorden skulle bidra till ökad vapenförsäljning eller inte.
Då ingen av oss egentligen har några kunskaper inom, ja ämnen rent generellt, bestämde vi oss för att skippa snacket.
Pils på pils på pils....

Maten klarades av på ett föredömligt sätt. Med kniv och gaffel fortfarande orörda brevid tallriken satt man med ketchup runt hela käften och halva burgaren i knät, men vem fan bryr sig?
Känner ni igen det där fenomenet när alkoholen blandas med tunghäfta och fotsulorna plötsligt känns som fotbollar.
Vid det här tillfället snackade vi badbollar!!
Det var även här jag gjorde mitt livs största misstag. Jag tog min fight trots att jag inte var beredd!

Karln hade riggat upp något vanliga människor kallar Guitar Hero, men som jag ser det är det något för män med små skor. Med mitt redan sviktade omdöme grabbade jag tag i det gitarrliknande föremålet.
Vad kunde gå snett? Guitar, som säkert betyder nåt ascoolt på latin, kombinerat med Hero, som är titeln på mit visitkort borgar väl för framgång? I helvette heller...
När jag tvär-ägde på nivå "easy" och kammade hem hela 15.000 poäng headbangandes med förbunda ögon kändes segern som i en liten ask.
Kusin greppar gitarren, väljer nåt fusk som heter "expert" och laddar på med 340.000 poäng.
All den känsla som jag komprimerat i kroppen rann nu ut längs ena benet.
Jag hade torskat på det jag lever för. Att vara hjälte!!! En jävla herå.
Slagsmål utbröt och nu sitter vi här i soffan, fortfarande med en pilsner, och bråkar om vem som ska be om ursäkt, och vem som ska plocka undan disken.
Diska är astråkigt, och be om ursäkt är bara att glömma. ´Här var jag tvungen att plocka fram en spader 3:a ur rockärmen.
"Vi drar på en film"! "1377"
Jag hade förstås en baktanke med detta. Då filmen sakta med säkert lider mot sitt slut kommer jag att glida ner i soffan och försätta mig i trans. Här blir det tokslagg på hög nivå. Dels slipper jag be om ursäkt plus att han blir tvungen att ta reda på disken medans jag ligger och snarkar i soffan, fortfarande med pilsnern i handen.

Jag önskar att jag alltid vore lika smart. Tänk vilka situtationer jag skulle kunna lösa. Grannarna ovanför mig verkar ha problem med relationen, då frun spelar rollspel med grannen brevid mig på nätterna. Om jag bara hade varit lite kreativ några månader tidigare kanske jag hade kunnat rädda deras relation. Nu är det visserligen försent, så jag antar att det bara finns en sak att göra. Och det är att byta lägenhet med min granne.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här, men en sak är säker. Jag har inte uträttat ett skit idag, förutom att håva in deg. Skäms jag? Nepp. Trivs jag? Japp.

Snackade lite löst med Brasse idag. Han har tydligen varit inne idag och skrivit. Det ni bör veta om Brasse är att han är lite sen i utveckligen, eller hur fan säger man. Hans hjärna behandlar saker som hänt för exakt 12 månader sen.
Det vill säga att Brasses lilla historia om tegan, fabbs och vem det nu var, hände för ett år sedan. Hur som helst så kommer ni få höra en del härliga historier från vår vän Brasse, medans jag sitter här i verkligheten och försöker skriva om skit och ingenting.

Men det är väl som dom säger. En pilsner i strupen är bättre än en pilsk struts.... hmm..

Shit....


/Frasse

Brasse lackar och Frasse räddar dagen!

Brasse Brasse Brasse Brasse Brasse, Brasse vaknar av precis de ljudet, Brasse Brasse Brasse. Brasse som nu är vaken gör inte en min och låtsas sova vidare. Efter ytrligare 25 st Brassanden så öppnar nu Brasse sitt ena öga och kolla upp. Där står Frasse och ser skit nöjd ut efter ha lyckats väcka Brasse, Frasse fnittrar och springer ut ur rummet. Brasse suckar högt och som nu är alldeles klar vaken bestämmer sig för att gå upp.

Brasse kommer ut till köket, häller upp lite kaffe och sätter sig vid bords där Frasse redan sitter och läser tidningen. Frasse ger Brasse en lite blick och fnittrar lite hihihihi samtidigt som Brasse sätter sig ner vid bordet. Brasse sträcker sig efter den delen Frasse inte läser och så fort han försöker ta den så är Frasse där och river tidningen åt sig, Frasse säger att han ska läsa den nu för han är färdig med den delen han höll på med. Brasse sträcker sig nu efter den andra delen som Frasse precis la ifrån sig men ännu en gång är Frasse först och roffar åt sig tidningen och säger att han inte va klar med den. Brasse ger Frasse en arg blick, ( Något man bör veta om Brasse är att han är extemt lätt retad på morgonen ) Frasse kollar tebax på Brasse och säger varför är du så arg då? Nu börjar de små koka inombords hos Brasse men han biter ihop och läser vidare i tidningen. Han hinner inte komma långt innan Frasse ska börja jävlas igen, Frasse börjar nämligen smaska och när Frasse inte får Brasses uppmärksamhet så blandar han mackan med lite dryck så det låter extremt högt och där gick gränsen för Brasse. Brasse som är en otroligt bra uppfinnare hittar snabbt prylar och bygger bara på 2 sekunder ihop en hagelsprakare och blåser huvudet av Frasse. Frasses huvud flyger iväg från kroppen och landar en bit bort i köket. Brasse ler och börjar luta sig bakåt i stolen när han hör att Frasses huvud börja tjata igen, Brasse brasse brasse brasse, nu blir Brasse ännu argare och kastar ut Frasses huvud genom fönstret och går sedan tebax mot sin stol. När han hör Frasses huvud skrika ännu höger BRASSE BRASSE BRASSE, Brasse rusar ut på baksidan och tar upp Frasses huvud kastar upp det 2 meter i luften och ger den en riktig känga. Frasses huvud flyger rakt upp i luften, Brasse står kvar på marken och beundrar sitt verk han ser hur Frasses huvud blir mindre och mindre. Nu går Brasse in igen kollar på klockan och kan konstatera att han har hela 5 minuter på sig att avsluta sin frukost innan Frasses huvud kommer ner igen. Brasse läser den sista delen av tidningen och sen dricker upp det sista av kaffet sen beger han sig ut i garaget för att hämta en skruvmejsel. Han hämtar Frasses kropp och bär ut den på baksidan där nu Frasses huvud har landat. Han skruvar ihop Frasse igen och nu är Frasse inte huvudlös längre.
Brasse skrattar åt Frasse och säger klä på dig nu ska vi ner på stan! Frasse nickar och beger sig för att ta på sig sina kläder.


Nu när våra hjältar är på mycket bättre humör beger dom sig till Stan.
När vi är på väg mot stan så ser vi en hel del folk andra gångtrafikanter, bilister och någon enstaka som cyklar.
Helt plötsligt kommer det en skejtare förbi dem och Frasse och Brasse kollar på varanda och säger samtdigit HA kolla skejtare vilka töntar. Efter 10 minuter gång i de kalla vädret som bara kan beskrivas med den kyla som finns i en isbjörns rövhål så är dom framme.

Men nu ser Frasse något Brasse inte har sett. Det är dom 3 agenterna som vill döda Brasse och Frasse.
Fabbs,Bravo,Tegan dom 3 töntarna som försökte och försökte bli superhjältar men dom lyckades inte. Och deras uppdrag nu är att döda våra två hjältar. Frasse skriker åt Brasse SHIT 3 töntar nu drar vi!

Jakten börjar Frasse och Brasse först med dom 3 agenterna efter sig, upp på en byggnad under en bro genom en vägg under en bro igen över en soptunna in på intersport Frasse och Brasse delar upp sig Tegan och Bravo jagar vidare efter Frasse medans Fabbs jagar Brasse. Brasse låtsas gå höger fintar och går vänster men Fabbs hänger med. Brasse tänker shit den här killen är ju pro! Hur går det för Frasse då? Jodå Frasse kämpar vidare. Hans jagare närmar sig mer och mer men Frasse håller unda. Till sist möts Frasse och Brasse med samtliga agenter efter sig. Frasse och Brasse springer vidare och precis när dom kommer in på apoteket skriker Frasse, FRASSE GOES STELTH!!! och Frasse bara försvinner, han är som borta med vinden. Jakten slutar inte där nu är alla 3 agenter efter Brasse istället.

Brasse springer ut på torget  "market" och fintar upp dem alla tre! Han får ett lite försrpång in på Åhlens. Brasse vänder sig om och ser ingen av agenterna. Brasse springer iväg och gömmer sig vid sminket. Han ser att agenterna börjar närmar sig, SHIT dom täcker av alla utgångar. Brasse får en snilleblixt som bara Brasse kan få! Han sminkar sig lite fort och börjar röra sig mot utgången men tegans vassa blick låter sig inte luras och han tar tag i Brasse och dödar honom!
Brasse VAAAAAA? så går ju inte storyn? Jo jag är berättaren jag bestämmer hur det slutar! NU lackar Brasse och säger NEJ jag kan inte dö! Berätta om och gör rätt! Okej okej. Brasse börjar röra sig mot utgången men tegan hinner se honom men Brasse kommer undan och nu är jakten på G igen. Ni kanske undrar vad Frasse håller på med?

Frasse har kommit fram från sitt gömställe, Han har varit och hämtat en lastbil som han har fyllt med betong och kommer nu i 200 blåst rakt in mot Åhlens Brasse som har fattat det hära är redo på att Frasse ska komma. Men dom 3 agenterna har ingen anning vad som väntar på andra sidan krönet. WROOOOM Brasse hinner precis hoppa undan och Frasse mejar ner dom 3 agenterna. Frasse kliver ut ur bilen hjälper Brasse upp. Dom står och kollar på dom 3 agenterna sen säger Frasse "LOL NOOBS" Brasse börjar skratta och ger Frasse en klapp på axeln och säger. Nu du Frasse nu går vi hem och spelar kort! Frasse tycker det låter som en underbart bra idè!

Sir Frasse goes public!

God kväll alla glada människor.

Som ni säkert vet vid det här laget så har jag samt min kollega Brasse fått i uppgift att dela med oss av våran vardag.
På något vänster ska vi försöka involvera er läsare i våra liv som hjältar.

Dagen inleddes lite mjukt med soppatorsk och hotfulla grannar vilket gjorde att jag hade kommit i stämning när jag väl anlände till jobbet.
Min arbetsplats kan beskrivas som en blandning mellan grym huvudvärk och lös avföring. I receptionen sitter en dam i sina sämsta år som luktar lite som sån där...vad heter det.. Skit. Maggan heter hon btw. Efter en omgång i städskrubben för ett par veckor sedan luktar hon nu mer eller mindre likadant.
Min uppdragsgivare är en konstig pryl. Han har för ett tag sedan avklarat en kurs i "hur man glider in". Först trodde jag att det skulle innebära lite fysisk närkontakt men hade dessvärre fel. (Ungefär här la jag ner planerana på att delta).
Nu för tiden kommer han in sådär en trekvart-fjorton dar sen, med en blåtand i varje öra, solglasögon med extra lager toning, en telefon med touchscreen och den där pennjäveln som alltid försvinner. Från det att han passerat svängdörrarna och tagit sig fram till receptionen har jag hunnit koka 3 omgångar kaffe, misslyckats med 2 sudoku och löst finanskrisen. Allt detta fick han lära sig på den här så kallade "hur man glider in"-kursen. Tydligen ska det föra med sig ett intryck av ledarskap, men i det här fallet ser han ut som en rtd när han blir tvungen att göra allt i slowmotion, då det
är runt 5 meter att gå.

Om ni nu fått ett intryck av att jag är less på mitt jobb så tror ni helt fel! Jag älskar det jag gör och det kommer jag alltid att göra. Den där känslan när man kommer till undsättning är något få fått uppleva här i världen. Förutom Spiderman, Batman, Superman....vilka fan finns det.. sa jag Spiderman? shit..


Daredevil? eller vafan han e ju blind.... Aja skitsamma!! Förutom våra Standard-hjältar så har vi mig, Frasse, och min käre vän/kollega Brasse som får uppleva den känslan dagarna i ända.
Måste tillägga att det endast är Jag och Brasse som förtjänar det. Medans Spiderman mejslar ner hela byggnader med kletigt nät och Superman orsakar trafikkaos på grund av alla roadkills som ramlar ner när han är ute och flyger så sysslar Frasse och Brasse med riktig service.
Våran kundservice tar dagligen emot ca 3 samtal från personer i nöd. Hade det inte varit för den bristande internkommunikationen hade vi varit på plats direkt. Nu är kunderna tvugna att ringa 1 timme innan det händer något, annars är risken för utebliven hjälp stor.

Med risk för att göra er besvikna så har dagen faktiskt varit rätt lugn. Jag satt och sköt papperstussar med sugrör på Brasse hela förmiddagen. Han besvarade elden med en sten. Helt plötsligt kändes det inte lika roligt längre.
När klockan slagit 12 var det dags att ta lunch. Som hjälte måste man tänka på vad man stoppar i sig. Dels har vi en image att upprätthålla, men sen kräver våra insatser att vi är i fysisk toppform, så sushi är uteslutet. 3 familjepizzor senare var vi tillbaka på kontoret. För att tillfredsställa våra hjärnor och öva inför eventuella utryckningar har vi designat en träningsarena vid namn awp_rooftops. Där kan vi simulera olika situationer och tillsammans jobba för att ta oss förbi olika hinder. Idag spenderade vi bara ett par timmar där. Jag hade fått ett uppdrag!
På med dräkten, i med den sista folkölen och iväg!

Uppdraget idag gick ut på att montera 3 st hella 3000 extraljus på en mercedes sprinter. Allt gick som på räls. Kablar drogs, säkringar monterades, hål borrades. Allt helt enligt ISO 130932.
 När det var dags för test ställde jag mig mitt framför bilen. Undrar ni varför så var det för att vänja mig vid ljuset om jag någongång skulle bli stationerad nära solen.
Nyckeln vreds om, reläer klickade, helljusen sattes på. Becksvart!!!!! SHIT!
"poff"
Panik utbröt och jag var tvungen att fly fältet. Jag hade för första gången på 2 dagar misslyckats med mitt uppdrag.
En städpatrull kallades in och demonterade hela satsen  för att eliminera alla spår som kan leda onda människor till firman.
Efter en lång utskällning av min uppdragsgivare var det dags att packa ihop och bege sig hem, men på grund av att jag var så otroligt besviken på mig själv kunde jag inte kliva in innanför dörren. Har nu suttit ute på en parkbänk i spöregn sen 17:00. Filmade allting för en eventuell trailer om det skulle komma upp som förslag på våra möten.

Nu är förkylningen fångad och det avslutar dagen på ett rätt så bra sätt. Rättvist om inte annat. Har även kommit fram till att jag måste införskaffa mig ett torkskåp om det skulle hända igen. Förhoppningsvis slipper jag det, men då har jag iallafall ett torkskåp.

Jag är ledsen om ni blev besvikna, men jag kan lova er att jag gjorde allt i min makt för att lösa uppgiften, men ibland räcker man inte till.

Godnatt mina cybervänner, vi ses imorgon!

/Frasse


Hjältarna välkomnar Dig!

Hej alla glada människor där ute i cybervärlden. Hellou oualla glaouda mäni..meniskear... meniskour.....

Hej alla glada människor där ute i cybersverige!

Du kan nu för första gången i Ditt liv känna Dig riktigt speciell. Frasse och Brasse välkomnar Dig att under en tid framöver ta del av deras liv. Tillsammans kommer vi att riva murar på sätt världen aldrig tidigare skådat samt bygga upp en gemenskap starkare än kulorna i den nedre regionen.
Förbered Dig på ett äventyr utan dess like med actionladdade diskussioner och spydiga kommentarer flygandes i
V-formation över slagfältet.

För att Du ska förstå oss äventyrare lite bättre följer här nedan en personlig beskrivning av våra hjältar Frasse och Brasse!

Frasse
Vid första anblicken kan Frasse uppfattas som en älskvärd person. En person med många talanger samt en social kompetens som får alla uber-minglare att framstå som wow-tajjare.
Dom få som har haft privilegiet att lära känna Frasse innanför hans hårda yttre är av annan åsikt!

Niklas - Frasse är mannen som kan steltha som ingen annan osynliga super ninja från outer space med super mega krafer som tex kasta bildäck och springa lika fort som en volvo p50.

Robin - Sen, spelar lite just nu. (Robin har blivit blockerad)

Johnny - Jag har inte känt Frasse speciellt länge, men jag kan berätta om första gången jag träffade karln.
Det var på ett hemligt möte med hemligt antal deltagare. Vi diskuterade hemliga prylar tillsammans och kom fram till en del hemliga saker, en av dom var riktigt bra. Frasse gjorde sen en hemlig gest och så var den saken ur världen.
Kort och gott kan man inte beskriva Frasse med ord.
Man måste se honom med egna ögon...

Okänd - Jag träffade den där Frasse när jag var i New York på konferens. Han klättrade på en stege och skrek:
YES...rooftops=). Förstår fortfarande inte vad han menade. Ascool var han iallafall.

Frasse själv känner sig inte som en hjälte. Den gåvan han har fått samt ansvaret som följer med är han tacksam för. Han jobbar för en bättre pryl, något större än han själv!


Brasse
Super Brasse, vem är Brasse?
Brasse är mannen som kan döda två stenar med en fågel, han är även den ända som har räknat till oändligheten två gånger.
Brasse är hård som sten, Det rycktas om att Brasses tårar kan bota cancer. Så synd att Brasse aldrig gråter.
Även hans hårda och tuffa utseende till trots så har Brasse även en mjuk sida. Han är älskad av allt och alla utom alla farliga skurkar här i världen. Enligt Brasse är alla som inte älskar honom en skurk!
Finns det någon eller något som kan jämföra sig med Brasses alla egenskaper? Svar Nej Brasse är ALLT och lite till....

Fabbs:- Brasse för mig är latjolajban för vuxna,  fan va bra det där blev JÄVLAR kom på det själv  SKRIV SKRIV.

Tegan:- Brasse är en man med många egenskaper. Han är den ända jag vet som kan jonglera med 3 elefanter och kasta pil samtidigt. Brasse är min hjälte mot alla skurkar här i världen.

Okänd:- Jag är en av få som faktiskt träffat Brasse. Jag va på utflykt i skogen och hamnade vilse på något vänster. Efter 3 dygnt kom det fram en tallefjant som försökte råna mig. Jag blev livrädd när den lilla tallefjanten sa till mig, Ge mig dina skor annars ska jag göra tallefjant soppa av dig. Helt plötsligt kändes det som om allt runt omkring mig stanna upp.
Det Började Blixtra BOOOOM å BRAK WROOOOOOM otroliga ljud effekter. Där kom Brasse! 
Han tog den lilla tallefjanten i svansen och veva ett och två varv innan han till slut släppte tagget och den lilla tallefjanten flög åt bara helvete. Brasse är mannen av stål, Brasse kan bara beskrivas med ett ord och det är Brasse.

Brasse anser sig vara en ödmjuk person. Han ser sig inte mer värd än någon annan utan trivs bäst med ett ben på jorden.
Egenskaperna Brasse besitter använder han endast i absoluta nödfall, men var gränsen för lek och allvar vet han fortfarande inte.


En gemensam vän vi för tillfället kan kalla Karro ,(återkommer mer om henne), uttryckte sig såhär:
Mina största fiender, smart och smartare, piff och puff?!, två asgrymma killar...
Det sammanfattar det hela ganska bra. Frasse och Brasse finns i alla våra hjärtan och är där för att stanna.

Mycket nöje!!!

RSS 2.0